Julemøtet 2019 – Takk for i år!

Onsdag 3. desember arrangerte vi julemøte med godt selskap på NTNU biblioteket Tungasletta. Vi fikk høre to spennende rapporter fra årets stipendmottakere Idun Knutsdatter Østerdal og Liv Brynild Aspaas.

Idun Knutsdatter Østerdal fortalte oss om sine opplevelser fra EAHIL, hvor hun hadde en workshop som handlet om Graphic medicine.
Liv Brynild Aspaas fortalte oss om inntrykket hun hadde fra IGELU konferansen og «Løvebyen» (Singapore).

Norsk fagbibliotekforening Trondheim vil takke stipendiatmottakerne for sine bidrag og for medlemmene som deltok. Vi vil også gi en stor takk til Lisbeth Jahren og biblioteket Tungasletta for at vi kunne holde julemøtet i fine omgivelser.

Takk for i år og riktig god jul!

Idun Knutsdatter Østerdal
Liv Brynild Aspaas
Bare god stemning!