Høstseminaret 2018

Onsdag 17. oktober hadde NFF avd. Trondheim sitt årlige høstseminar på DMMH. Temaet var «Fagbiblioteket – Fysisk rom og digital samling». Vi fikk innblikk i ulike erfaringer tilknyttet UX, meråpne bibliotek og om det digitale skiftet. Det var også omvisning i det nye biblioteket ved DMMH, av bibliotekets leder Loreta Burbaite. Alt i alt, så var det en veldig spennende og lærerik dag.

Noen bilder fra dagen

Registering i Glassgården

Anne L. Lorange og Idun Knutsdatter Østerdal forteller «Om UX og EX på UB – ​fysisk bibliotekutvikling»

Dagmar Langeggen forteller om «Det digitale skiftet – fra pensumlitteratur til læringsressurser»

Astrid Andersson forteller om «Biblioteket som sted: på feltarbeid i HumSam-biblioteket»

Jannicke Røgler «Bibliotekarforbundet om meråpne bibliotek»

Omvisning på DMMHs nye bibliotek.

Presentasjoner:

Dagmar Langeggen: Det digitale skiftet – fra pensumlitteratur til læringsressurser

Jorun Alstad : Dørene åpnes! Om prosjekt Meråpent bibliotek ved NTNU Trondheim.

Anne L. Lorange og Idun Knutsdatter Østerdal : Om UX og EX på UB – ​fysisk bibliotekutvikling