Meld deg på NFF Trondheims høstseminar 2016!

Da ønsker vi hjertelig velkommen til NFF avd. Trondheims høstseminar 2016.

Vi har et kjempespennende program på årets seminar «Fagbibliotek for fremtida – rom og roller», #NFFT16.

Vår siste foredragsholder er nå bekreftet; vi får besøk av Jo Milton fra University of Cambridge, UK! Hun er meget dyktig på UX-metodikk i bibliotek; brukerdrevet utvikling av biblioteklokaler og tjenester. UX står for user experience, og metoden brukes også i utvikling av grensesnitt på nettsider, databaser osv. Hun vil holde foredrag, samt kjøre en praktisk sesjon med oss.

I tillegg til dette får vi:

• omvisning i Pilot U1, nye innovative læringslokaler, på NTNU Realfagbiblioteket
  • høre mer om årets nyord «snikbibliotekifisering» ved Birgitte Kleivset og Hilde Johannessen fra UiA
  • tips til etablering av nye biblioteklokaler ved Karen Buset fra NTNU UB
  • tips til markedsføring av bibliotek ved Tone Moseid fra Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Her finner du detaljert program med informasjon om de spennende foredragsholderne!

Tid: 20. oktober 2016 kl. 09.00-16.00
Sted: NTNU Realfagbiblioteket og Handelshøyskolen i Trondheim
Pris: kr. 950,- for NFF-medlemmer / kr. 1950,- for ikke-medlemmer
Påmeldingsskjemahttps://ntnu.wufoo.com/forms/z1m0pb0n1sxq90s/ (frist 17. oktober)