Fagbibliotek for fremtida – Rom og roller

Velkommen til Norsk fagbibliotekforening avd. Trondheims høstseminar torsdag 20. oktober! Sett av dagen nå, påmelding og endelig program kommer snart.

I år vender vi blikket fremover: «Fagbibliotek for fremtida – Rom og roller» er årets seminartittel. Kom og lær om markedsføring av bibliotek og hvordan vi kan måle verdien av bibliotek. Opplev nye, innovative læringslokaler ved NTNU UB Realfagbiblioteket, og få gode råd til prosessen med å etablere nye biblioteklokaler. Og kom og hør om årets nyord: Snikbibliotekifisering!

Vi får besøk av blant andre Tone Moseid fra Tønsberg og Nøtterøy folkebibliotek, Birgitte Kleivset og Hilde Johannessen fra Universitetet i Agder og Karen Buset fra NTNU Universitetsbiblioteket.

Hvor: NTNU Gløshaugen (Realfagbiblioteket / U1) og NTNU Handelshøyskolen i Trondheim

Når: Torsdag 20. oktober

Pris: medlemmer NFF: 950,- / Andre: 1 950,-

Påmelding: Kommer snart, følg med!

Vennlig hilsen styret i NFF Trondheim