Velkommen til sommermøte i NFF avd. Trondheim 22. juni!

NFF avdeling Trondheim har gleden av å invitere medlemmer til sommermøte onsdag 22. juni!

Sted: NTNU Rotvoll, oppmøte i biblioteket – kart finnes her: http://www.ntnu.no/ub/bibliotek/rotvoll

Tid: Onsdag 22. juni klokken 16.30

På årets sommermøte får vi høre erfaringer fra årets to stipendmottakere (ca. 1 time til sammen):

• Anne Lillevoll Lorange deltar på University of Helsinki International Staff Exchange Week: ISEW Library Staff 30. mai – 3. juni 2016. Dette er en internasjonal uke hvor det kun er plass til 16 deltakere.
  • Liv Brynhild Aspaas deltar på konferansen Creating Knowledge VII på Island 2.-3. juni 2016, som er en konferanse om informasjonskompetanse i høyere utdanning.

Deretter blir det tapas og hyggelig samvær – ute om været tillater det. Mat og mineralvann dekkes av NFF/T. Det blir også mulighet å kjøpe vin til kr. 20 per glass.

Påmelding til marit.t.balstad(a)ntnu.no innen fredag 17. juni. Grunnet bestilling av mat er påmelding bindende.

Hjertelig velkommen!