Søk stipend fra NFF Trondheim!

Det er nå anledning til å søke NFF/Trondheim om stipend for faglig utvikling på inntil NOK 7000,-

Alle medlemmer i NFF/T kan søke om stipend. Stipendet kan deles på flere.

Stipendet skal brukes til bibliotekfaglige formål slik som studietur, faglig reise, konferanse o.l. som arrangeres i løpet av høsten 2015 eller våren 2016.

Mottaker av stipend forplikter seg til gi en muntlig presentasjon på et medlemsmøte, eller til å skrive en rapport/artikkel for publisering på bloggen til NFF/T. Stipendmottakeren oppfordres dessuten til å skrive en artikkel/innlegg til ”Bok og bibliotek”.

Siste frist for søknad for denne perioden er 1. desember 2015. Stipend tildeles fortløpende utover året etter vurdering av styret, og så lenge stipendpotten rekker.

Kortfattet søknad med begrunnelse, dokumentasjon og budsjett sendes per e-post til:

NFF/avdeling Trondheim
ved sekretær marit.t.balstad(at)hist.no